Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Banner

Blog

 • SupportDesk - Support voor Joomla en Magento

  Magento en Joomla Support is een vak apart. De afgelopen 7 jaren heeft Jira ICT veel support vragen voor Magento en Joomla mogen ontvangen. Uiteenlopend van Joomla of Magento theming, security, performance, mobile, upgrades, migraties, seo, hosting etc... Zoveel dat wij besloten hebben hier nog meer focus op te leggen.
  Deze focus hebben we in een nieuw bedrijf gestopt genaamd SupportDesk B.V.

  supportdesk-support-voor-joomla-magento  Wat kan SupportDesk voor mij betekenen?

  Met de komst van SupportDesk is het nu mogelijk professionele support te krijgen op Magento en Joomla zoals je al gewend was van Jira ICT.

  Wat veranderd er dan? Op zich verandert er niet zoveel, enkel dat SupportDesk werkt op basis van Pre-Paid support en Service Contracten.
  Op basis hiervan willen wij iedereen nog betere support aanbieden en beschikbaarheid garanderen.

  Support tickets

  Ons support ticket-systeem zal vanaf heden beschikbaar zijn onder https://www.supportdesk.nu/support/
  De huidige status of historie van tickets kan online bekeken worden in ons vernieuwd ticket-systeem.
  Een support vraag indienen kan op 3 manieren:

  Wat kan Jira ICT nog voor mij betekenen?

  Jira ICT zal de focus nog verder gaan verdiepen in Joomla en Magento trainingen, cursussen, opleiding, workshop en consultancy.
  Deze trainingen zullen op maat worden afgestemd aan ieders behoefte en kennisniveau. De trainingen kunnen worden samengesteld uit de volgende specialismes voor Magento of Joomla.

  • Performance Optimalisatie (website of server)
  • Security Audit (Netwerk, OS, Applicatie)
  • Webmaster (advanced systeem config)
  • Basics (product of artikel beheer)
  • Theming (templates, skinning)
  • SEO, SEM (website of marketing optimalisatie)

  Meer informatie mbt onze Joomla of Magento trainingen zie http://cursus.jira.nl/ 

  Voor een offerte-aanvraag of consult klik hier of bel ons op 020 337 5961.

 • Impact Magento BTW verhoging per 1 oktober
  Magento BTW verhoging per 1 oktober

  Wij krijgen regelmatig de vraag binnen van klanten, wat moet ik doen met de BTW verhoging in mijn Magento webwinkel? De komende BTW verhoging van 19% naar 21% geldt voor iedereen.

  Wat is de impact voor mijn Magento webwinkel?

  Samengevat komt het er op neer dat je over alle na 1 oktober geleverde producten het nieuwe BTW tarief van 21% moet berekenen. De afleverdatum is erg belangrijk. Producten die voor 1 oktober besteld zijn maar in oktober geleverd worden moeten het nieuwe 21% tarief toepassen.
  Kortom het is erg belangrijk dit goed in te stellen in je Magento webshop.

  Wanneer moet ik mijn Magento website updaten?

  De aanpassingen van je Magento webwinkel kun je het beste doorvoeren in het weekend van 29 en 30 september. Het beste is op zaterdag 29 september alle bestellingen te verwerken en versturen.
  Bestellingen die daarna binnenkomen worden maandag 1 oktober pas bezorgd en moeten dus het hoge 21 % tarief hebben. Het is dus belangrijk om een goed implementatie moment te kiezen. 

  Kan ik zelf de BTW verhoging in mijn Magento website aanpassen?

  Op zich kan iedere ervaren Magento webshop eigenaar dit zelf aanpassen. Wij adviseren om dit proces vooraf op een testwebsite uitvoerig te testen. Je wilt immers geen verrassingen tijdens de overgang van 19% naar 21%. 

  Indien je hulp nodig hebt bij de opzet van een test website of het doorvoeren van de Magento BTW upgrade, laat het ons dan weten. Al jouw Magento en Joomla support vragen worden verwerkt binnen het team van SupportDesk.

  Op zoek naar meer details mbt de BTW verhoging, lees dan ook onze blog op SupportDesk.

  Hulp nodig bij Magento BTW upgrade?

  Voor een offerte aanvraag of consult klik hier of bel ons op 020 337 5961.

 • Mastering Magento
  Mastering-MagentoMastering Magento is een nieuw boek van de uitgeverij Packtpub.
  Packtpub is een bekende in Magento land en vroeg Jira's Magento specialist en trainer Ray Bogman om mee te werken aan het reviewen en aanvullen van dit magento boek.

  Het boek bevat een goed overzicht van de diverse aspecten die komen kijken bij de bouw van een goede Magento website. Veelal is de juiste volgorde bij het maken van een website binnen een Magento project van esentieel belang, in dit boek probeert de schrijver je hiermee op de juiste manier te helpen.

  De volgende zaken komen o.a. aanbod: 
  • Planning van een Magento website
  • Succesvolle Magento installatie
  • Producten aanmaken
  • Magento huisstijlen en opmaak
  • Verkoopprocess
  • Magento content beheer
  • Marketing mogelijkheden
  • Magento extenties
  • Magento optimalisatie
  • Geavanceerde technieken
  • Magento Pre-launch checklist
  Het boek is een goede aanvulling voor een beginnend of gevorderd Magento project.
  Heb je hulp nodig of wil je je kennis nog verder verrijken na het lezen van dit boek of mis je dingen, laat het ons dan weten. Middels een Magento maatwerk training bepaal jij de inhoud en tempo.
 • Magento Performance Bootcamp
  magento-performance-bootcamp

  Magento performance blijft altijd een hot issue, is jouw Magento website ook zo traag. Wat is er aan de hand? 

  Magento performance
  specialist Ray Bogman neemt je mee achter de schermen van Magento en Webperformance in de Magento Performance Bootcamp op 25 mei as te Amsterdam (Rokin 52/2).

  Voor wie?

  Deze bootcamp is bedoeld voor implementatoren van Magento webshops: beheerders, webdesigners en programmeurs. De dag draait vooral rondom tips en trucs waarmee de performance van een professionele Magento shop kan worden verbeterd. Hier is wel technische kennis voor nodig: Een basiskennis van Magento is sterk aan te raden om de complexere onderwerpen goed te kunnen volgen. 

  Kosten

  Voor de bootcamp bedragen de kosten 150 euro per persoon. (indien genoeg aanmelden is er een boottocht na afloop).
  Aanmelden kan via de Magento Competence Center website.

  Betalingen geschieden via PayPal, maak 150 euro over naar [email protected] ovv. je aangemelde naam.Pas zodat het geld ontvangen is ontvang je een offciele bevestiging van aanmelding.

 • Magento 2.0 Public Alpha

  magento_1_vs_magento_2Met de komst van Magento 2.0 Public Apha geeft Magento een kijkje in de nieuwe keuken van het succesvolle ecommerce pakket Magento. De veranderingen van Magento 1.0 en Magento 2.0 zijn groot, en zitten vooral onder de moterkap van Magento en niet zozeer in gebruikers interface (GUI). Zo zal het hele directory structuur veranderen wat impact heeft op de template (theme) en extensies (modules) indeling.

  De reden voor deze aanpassingen hebben vooral te maken op stabiliteit en doorgroei van de Magento architectuur. Zo wordt het systeem flexibeler voor ontwikkelaars om additionele software te maken. Dit bied bijvoorbeeld een betere ondersteuningen voor de keuze uit diverse database zoals MySQL, MS SQL en Oracle.

  Tevens zal de performance van een Magento webshop enorm verbeterd worden door de aanpassingen in de architectuur en opbouw van het template (theme).

  Magento migratie impact

  Magento upgrades van de huidige versie (1.x naar 1.x) zijn redelijk te overzien. Magento 1.x naar 2.0 is een heel ander verhaal, het betreft hier dan ook geen upgrade maar een migratie. Alle huidige extensies (modules) en template (huisstijl) zullen herschreven of aangepast moeten worden om te kunnen functioneren in Magento 2.0. Samengevat wordt een Magento webshop eigenlijk opnieuw opgebouwd.

  Magento 2.0 live?

  Waarmeer Magento 2.0 beschikbaar is is momenteel nog niet bekend. Zoals tijdens de Magento Developers Paradise in Ibiza 2011 werd aangegeven zou dit media 2012 zijn. Maar de laatste berichten uit het Magento Camp gegeven aan dat dit waarschijnlijk eind 2012 of Q1 2013 gaat worden. Wij wachten in indergeval met spanning af, tot dit tijd kunnen we al aan de slag met de Magento 2.0 Alpha.

 • Website Optimalisatie @JD12NL
  website-optimalisatie-jd12nl

  Afgelopen weekend werden in Zeist de Joomladagen weer voor de 6de keer georganiseerd en waren wederom een groot succus. Ruim 500 Joomla fans zijn er opaf gekomen, zowel local als internationaal. Diverse sprekers uit binnen en buitenland verzorgde een gevarieerd programma van basis tips en tricks t/m zeer gevordeerd voor Joomla en gerelateerde zaken. 

  De komende dagen zullen alle presentatie slides beschikbaar worden op de Joomladagen website of op SlideShare. De presentatie over "Website Optimalisatie" verzord door Ray Bogman is reeds geschikbaar op SlideShare.

 • Cirkelacademie

  Jira ICT geeft al een aantal jaren trainingen op het gebied van webontwikkeling voor Joomla! en Magento.

  Meestal is de training bedoelt voor volwassenen maar afgelopen week gaf onze trainer les aan kinderen. Op basisschool de Cirkel in Amstelveen vertelde Ray Bogman aan de kinderen over veilig internetten en websites bouwen. De presentatie 'veilig internetten' was voor kinderen van 7 tot 9 jaar. De presentatie 'websites bouwen' was voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

  Hopelijk hebben we een aantal toekomstige programmeurs aangezet tot hun eerste stappen in het bouwen van websites.

  cirkelacademie

 • Magento Snowcamp

  Afgelopen week is Jira ICT afgereisd naar Oostenrijk voor de eerst Magento Snowcamp.
  Het Magento Snowcamp event stond in het teken van het uitwisselen van actuele Magento kennis, netwerken en sports (snowboarden, skieen etc.).

  Wij verbleven op 2000m hoogte in hotel Schmittenhöhe. Magento collega's zoals AheadWorks, Netresearch, Byte Internet, ISM, Ecomdev en oa. Openstream Internet Solutions waren van de partij.
  Tijdens het event heeft Jira ICT oa. een demo presentatie verzorgd van Magento 2.0. Byte Internet heeft hun Magento Hosting platform en hun geadvanceerde techniek er achter gepresenteerd.

  magento-snowcamp-2012

 • Magento Connect, Magento Mobile, Magento 1.6.1.0/1.11.0.2
  magento-64x64Magento staat niet stil en dat is duidelijk merkbaar. Tijdens het X.commerce event werden naast alle nieuwe features van eBay en Paypal ook nieuwe Magento updates gepresenteerd. Hierin zijn drie zaken het noemen waard namelijk de nieuwe versie van Magento Connect, de gewijzigde Magento Mobile en de nieuwe Magento versie.

  Zo was er goed nieuws mbt Magento Connect, deze marktplaats extentie van Magento is volledig opnieuw opgezet. De update maakt het mogelijk extenties te laten goedkeuren om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen(Trusted Extentions noemt Magento dit).
  Deze functie is voorlopig enkel beschikbaar voor Magento GO, maar andere versies volgen snel. Met de komst van Magento GO Merchants (een soort App Store) kunnen gebruikers van Magento GO nu kiezen uit vele extenties welke ze vanuit hun eigen SAAS omgeving eenvoudig kunnen installeren.

  De nieuwe Magento Mobile release biedt zowel voor de klant als webshopeigenaar weer een paar leuke nieuwe features. Zo kan de "out-of-stock" melding nu beter beheerd worden om de mobiele webwinkel vs. de echte webwinkel qua voorraadbeheer beter op elkaar af te stemmen. Tevens is de optie "wishlist" nu eenvoudig te gebruiken binnen de Magento Mobile webwinkel. Klanten die gebruik willen maken van de betaal optie "Gift cards" of een klanten kaart hebben met punten, zoals in Magento Enterprise kunnen deze nu ook via Magento Mobile gebruiken.

  Nog geen paar weken geleden werd Magento Community versie 1.6 en Magento Enterprice 1.11 vrijgeven. En nu is er alweer een update beschikbaar. Deze versie is een nieuwe stabiele versie van de 1.6 of 1.11 reeks.
  Vele bugs zijn opgelost en een paar nieuwe features toegevoegd of zelfs verwijderd sinds de laatste versie. Een van de nieuwe features is het 2-staps systeem voor een wachtwoord reset, en een aanpassing in de functionaliteit van de beheer schermen.
  Zaken die verwijderd zijn de module "TheFind" (welke we in Nederland toch niet konden gebruiken) en de Google Optimizer. Deze laatste kan nu wel los geinstalleerd worden als extra core module via Magento Connect, net zoals de Google API for Shopping (Google Merchants).

  Hulp nodig bij Magento Support of een Upgrade?

  Voor een offerte aanvraag of consult klik hier of bel ons op 020 337 5961.

 • X.commerce Developers congress
  x-commerceAfgelopen week heeft in San Fransisco het eerst X.commerce Developers congres plaatsgevonden.
  Het event werd georganiseerd door eBay, Paypal en Magento met als doel "The first open ecommerce ecosystem".

  Tijdens het event werd "Fabric" gepresenteerd een omgeving welke het mogelijk maakt externe systemen eenvoudig te koppelen met Magento.
  Dankzij deze tussenlaag kunnen bijvoorbeeld Adobe analytics, Facebook (Open Graph 2.0) en vele andere systemen eenvoudig met elkaar praten.
  Tevens is het nu eenvoudig een eBay webwinkel te koppelen aan Magento. Voor Nederland is dit goed nieuws. Dankzij "Fabric" kan nu Marktplaats gekoppeld worden met Magento
  en kunnen producten van een Magento webwinkel aangeboden worden binnen Marktplaats.

Reacties van onze klanten

"Ray is een ICT deskundige met expertise en relevante ervaring Joomla en Magento. Mede door deze expertise en zijn analytisch vermogen is Ray in staat probleemstellingen snel en grondig te analyseren en vanuit deze analyse tot een oplossing te komen. Wellicht nog veel belangrijker: Ray komt zijn gemaakte afspraken na!"

29 september 2010

Top qualities: Great Results, Personable, Expert

Sjoerd J. de Jong - Consilima BV

"Ray provided us with an in-depth explanation on Magento's backend. Clearly showing us how backend structures can be built within the short timespan of 3 days. They have done a real good job at clearly structuring and visualizing documentation for this, as this information very much lacks from the original source. Worth every penny."

22 september 2010

Top qualities: Personable, Expert, Good Value

Remmelt Beckers - Xploregroup.be

"Ray offered what he said he would and went beyond that in helping me with some questions even though he was not a support consultant. Ray was easy to work with and even helped me at times that were probably not the best for him since there was a 7 hour difference. I will use Ray again if I need other Magento help."

21 september 2010

Top qualities: Great Results, Good Value, High Integrity

David Talso - Exact Software

"Ray learned me the basics of Magento and some expert tricks. Ray knows very well what the goal of the course was and teached it on a good way. A guy you really want as a teacher."

20 september 2010

Top qualities: Great Results, Personable, High Integrity

Jonas De Smet - Studio Emma

"Na de problemen die wij hadden met onze “site-uit-de-box” wilden we een andere opzet. Zowel van de site, als van de training wilde we en nieuwe aanpak. Voor deze site kwamen we als snel op Magento. Via de Web dagen kwamen we op Jira . Eerst met een open training en nu met een training voor al onze medewerkers. We bouwen als het waren samen elke keer een gedeelte van de site. Op deze manier ontstaat nu onze nieuwe site die door het hele team gedragen wordt. Het is juist de combinatie van bouwen, coachen en trainen die bijzonder effectief is En eigenlijk is het nog goedkoper ook!"

30 augustus 2010

Top qualities: Great Value ,Creative , Expert, High Integrity

Marieke Vos - Safety Things

"De Magento workshop heeft mij geholpen om met een beperkt budget een professionele webshop te bouwen. Het geeft je de mogelijkheid om hands-on te leren, maar ook om de complexe zaken uit te laten voeren door een professional.
Deze learning by doing-methode is ideaal voor de beginnende webwinkelier."

29 augustus 2010

Top qualities: Great Results,Creative , Expert, High Integrity

Dennis Schrauwen - Tijdvoorchampagne.nl

"Voor de overstap naar Magento volgde ik twee Magento workshops van Jira. De Magento Bootcamp behandelde Yireo's Magebridge voor zo'n 10 personen. Gedurende de dag kwamen werden alle features duidelijk uitgelegd door de ontwikkelaars van deze bridge om Magento in Joomla te integreren. Vooral de manier waarop heb ik bijzonder positief ervaren: de opbouw van de workshop is perfect en zonder te verdwalen in technische details. Je kon het zelfs boeiend noemen! De sprekers voelen feilloos aan hoe 'technisch' de groep het hebben wil en blijven op geen enkele vraag het antwoord schuldig. De tweede workshop was maatwerk, specifiek voor ons eigen Magento-project. Gezamelijk wordt een dagprogramma opgesteld en met veel enthousiasme word je meegenomen in de wereld van Magento. Leuk is de betrokkenheid en de pro-actieve houding van de trainer, het gaat verder dan Magento alléén. Wil je serieus met Magento aan de slag dan werken een paar goede workshops als een 'versnelling' voor je kennis en je mogelijkheden voor wat betreft Magento. Een aanrader!"

28 augustus 2010

Top qualities: Great Results, Expert, High Integrity

Richard Spooren - www.Condoom-Anoniem.nl

"Dear Ray, Thank you for your time and effort. I really appreciate that you shared so much of your knowledge with me. Your training provided me a solid basis for the company I am currently building."

24 juli 2010

Top qualities: Great Results, Personable, High Integrity

Drs. Julie Cai-Pan - CXP Holland B.V.

"Ray is een naast een kundige Magento en Joomla expert een consultant die zeer goed de business-zijde van e-commerce snapt. Het resultaat van een (gezellige) dag samenwerken is dat je met meer antwoorden naar huis gaat dan je vooraf aan vragen bij je had."

15 juli 2010

Top qualities: Expert, Good Value, Creative

Dennis Schrauwen - Tijdvoorchampagne.nl

"Ray is een expert op Magento, Joomla en MageBridge en vertelt daar heel enthausiast over. Hij weet met eindeloze energie de belangrijke zaken duidelijk uit te leggen. Hij heeft vooral veel kennis over de veiligheidsaspecten die hierbij komen kijken."

14 juli 2010

Top qualities: Great Results, Expert, Good Value

Oscar Hilbelink - Emiel IT

"Ray is speaking very enthoustic about his work. After the workshop you will get also enthoustic about it"

13 juli 2010

Top qualities: Personable, Expert, Creative

Marieke Vos - Pasopshop.nl

"Ik heb Hans leren kennen als een betrokken en deskundig trainer van de Joomla cursus. Zijn heldere manier van uitleggen is niet iedere ICT'er gegeven. De cursus is een fijne combinatie van praktische kennis en relevante achtergrond informatie, waardoor ik binnen korte tijd mijn eigen website in de lucht hoop te hebben. Ik meld me zeker aan voor de volgende cursus."

8 juli 2010

Top qualities: Expert, High Integrity, Creative

Marie-Louise Beenker - Tibet Support Groep

"I worked with Jira concerning Web development and security-issues. Ray Bogman proved to be both a creative business partner as a person who really understands what online retailing is about. His background in online security is of great value. Our business objective is to implement Magento and Magebridge, a Jira product. With the support of Ray Bogman and his Jira-team we have all the ingredients for a succesfull implementation."

28 juni 2010

Top qualities: Great Results, Expert, Creative

Pier Rienks - Director at VU Boekhandel

"If we talk about professionals here is THE ONE! A day with Ray.... Ask him everything you want, about Magento and e-commerce! But you don't need to ask him because you don't get the chance... he will tell you in a professional way everything you need to know... and more. Thanks Ray. Great to meet you."

24 juni 2010

Top qualities: Great Results, Expert, Good Value

Chio Coste - developer, designer at Ghio Webdesign Studio

“De Magento maatwerk cursus was voor mij als beginnend webwinkelier een eye opener en erg waardevol. Ray, bedankt voor het inzicht in Magento en het meedenken in mijn concept.”

30 maart 2010

Top qualities: Great Results, Personable, Expert

Grietje Zijlstra - Moments4Wellness.nl

“Hi Ray, Thanks for the great one-day Magento training. I've learned a lot from it and it gave me a good Magento Kick-start!”

23 maart 2010

Top qualities: Personable, Expert, Good Value

Bas Debie - Dierenwinkel.nl

“De maatwerk Magento cursus van Jira met Ray Bogman (a day with Ray) is fantastisch. Ray weet echt waar hij het over heeft de zeldzame combinatie van diepgaande kennis en de communicatieve vaardigheden om het over te brengen. Want Magento? Go Jira.”

17 maart 2010

Top qualities: Great Results, Personable, Good Value

Andries Molenaar - Brilmax.nl

“Leren op de manier hoe Jira het brengt is helder en stimuleert. Het overbrengen van kennis stopt niet bij wat er in de omschrijving van de cursus staat maar gaat dóór. Zo worden dingen inzichtelijker en ga je met bredere kijk op zaken verder.”

16 maart 2010

Top qualities: Great Results, Expert, Good Value

Ton Van Der Helm - Mol4Media

“Ray is an expert on Magento and the E-commerce business. He's very enthusiastic about his work and willing to share his knowledge.”

25 februari 2010

Top qualities: Personable, Expert, High Integrity

Sheila Brugman - Quincepts

“Ray is a true professional with an eye for details that others may not notice. His recommendations have helped us to finetune our e-commerce platform multiple times.”

16 februari 2010

Marco Vis - Smartphonecentre.nl

“Ray is a professional E-commerce consultant. He is very patient and knows a lot of the Magento system. Want professional No-nonsense Magento advice? Ray is your man!”

27 december 2009

Top qualities: Great Results, Personable, Expert

Tim Vermeulen - Concepts2Trade

“Expert knowledge on security issues!”

24 december 2009

Top qualities: Personable, Expert, High Integrity

Floris Bos - Dynamic Web Marketing

“Het was uitermate plezierig om contact te hebben met Ray. Hij brengt zijn kennis over met een groot enthousiasme. Absoluut een aanrader voor wie hulp nodig heeft voor Joomla of Magento.”

21 juli 2009

Peter Verweij - Ebusiness-Partners.com

“Ray is in the forefront of IT and software/security issue's and knows to put issue's in perspective for your business. His vibrant and enthousiastic approach works stimulating for his trainees and puts things immediately in motion. Eric van Cann ECAssist”

20 april 2009

Top qualities: Expert, Good Value, Creative

Eric van Cann - ECAssist

“Ray has an amazing knowledge of the Magento ecommerce subject. He has a good overview of the subject and knows it right down to the smallest details (and this for a subject that has been around for only a year). Not only does he have an amazing knowledge of the subject, he is also gifted at explaining in a clear way all that you need to know!”

9 april 2009

Top qualities: Great Results, Expert, Creative

Isolde van Oosterhout - Huitzing - Madia.nl/Sols Webdesign

"Ray Bogman and Jisse Reitsma are great people who helped me a lot building my first new Joomla! internet site I hosted at Jira ICT. Also in the evening and in the weekends. I appreciated this very much. They also helped me when my I had problems with my website. They gave me useful feedback. I learned a lot of these professional and enthusiastic guys!”

3 februari 2009

Top qualities: Personable, Expert, Good Value

Meindert van Dijk - MeindertVanDijkFotografie.nl

“Ray Bogman is one of the top PHP engineers I have met. He has vast knowledge of web-technologies, security and of the Magento platform. He is a rare and great professional to do business with”

20 januari 2009

Yoav Kutner, Vice President / CTO, Varien / Magento

“Ray heeft in korte tijd de nieuwe website voor I&O Netsys (www.ieno.nl ) gerealiseerd. Daarbij zijn vooral zijn expertise, zijn snelheid van werken en zijn vermogen om mee te denken met ons opgevallen. Mede daarom is de website erg mooi geworden en was het heel prettig samenwerken. Ik kan Jira / Ray van harte aanbevelen aan iedereen die graag snel & binnen budget een mooie website gerealiseerd wil zien.”

13 januari 2009

Top qualities: Expert, Good Value, Creative

Bart Kraaijenbrink - I&O NetSys

“Ray has delivered several websites for me in the past and still maintains these. Service provided is quick, to the point and for a good price. He is willing to make an extra effort using both his technical knowledge as well as his drive to results.”

9 april 2008

Top qualities: Expert, Good Value, Creative

Wouter den Otter - 2Organize

“Security specialist' might be a bit worn out title. But in case of Ray we must say hands on security Expert. If he wants he could wreck your LAMP stack in a blink of eye. But Ray is such a gentleman and professional that he lets you learn by doing, and he is always there to help you out.”

21 maart 2008

Henk van Cann - 2Value